Träningsschema, säng och blåsor.

Javisst, här nedan ser ni när vi tränar, men också vad mer för aktiviteter som finns på TMT.
För oss är det bara thaiboxningen som är intressant. Vill ju bli lite bättre så man kan spöa en eller två polare till på träningarna hemma ;-)

Hade det inte varit att jag (Mange) nu har dragit på mig blåsor på båda fötterna så skulle jag träna två pass om dagen, men jag får försöka vara förnuftig och villa ett par dagar och låta fötterna återhämta sig. Känns så jävla trist när det inte går att slappna och röra sig som man vill utan att bli rätt  smärtsamt påmind om de små vattenballongerna under fötterna.
Fredrik har känt av någon blåsa, men inget som blivit någonting allvarligt så han kan köra vidare. Dock så kanske han även tar ett par dagars vila.

Drar som sagt till Phiphi-öarna på söndag och vi bestämde att vi stannar en natt. Allt för att slippa stressa och för att hinna bada så mycket som möjligt :-)
Om vi ordnade boende? Eeeh, näe... Vi fixar det när vi kommer dit. Blir nog billigare så, hoppas vi. Hoppas det finns annars blir det en långa natt i värmen och under månens sken, haha. Lite äventyr för tusan.

Vi satt och klurade på det här med maten vid middagen på kvällen. Vi båda kände att vi hade blivit aningen tajtare i kroppen. Inte märkligt när man ser till att vi tränat 5 timmar per dag och att vi sedan käkar thaiportioner när vi äter. Det är nästan hälften av vad man lastar på hemma. Dock så känner man sig mätt eftersom vi hinkar i oss en del vatten.
Ikväll tod jag dock en extra portion och sedan gick vi till lilla tältet utanför vår bostad, slog oss ner och klämde i oss en var sin banan-shake. De spetsade vi med chokladsås och jordgubb och blåbärsås som stog på bordet. Som två småkillar som blandar i allt jox de kommer åt, haha. Got som tusan var det.

Här har ni bilder på hur våra rum ser ut. Kostar hela 12000 baht per månad. 86 kr per natt. Städning varje dag ingår. Sen att vi har en cheriff som granne är ju lite bonus. Helt klart godkänt.
Pratade med ett par träningskompisar som var på Koh Tao och tränade. Bodde för 800 kr/natt. Visst, har man överflöd med pengar så funkar det. Fast då skulle jag nog köpt ett eget hus här nere om stålar inte var något problem...

Nåja, nu prioriterar vi träning. Vi kommer nog till den punkten då guldbeprydda toastolar, frukost på sängen och elrullstolar som är teränggående är högst på vår lista. Vad vet vi?


Go go gooooo!


En dubbelsäng. Funkar prima. Där tillverkas det blogg. Skönare än att sitta vid skrivbordet. Usch, det skulle ge en känsla av att vara i skolan en varm, väldigt varm sommardag.


Kylskåp, tv mer herrejössesmånga kanaler där hälften går att se på och ungefär 3 st. är engelsk. Resten thai och arabiska.


Ja, vad som sker här inne behövs det nog ingen längre beskrivning av, men påfyllning av vatten är en av sakern. hittills har vi druckit 30 liter vatten under våra dagar här. Japp, det går åt ca. 6 liter per dygn, mer eller mindre.

Nu är det nattinatti för oss. Klockan är halv elva här nere.

Smack you later

/Fredde & Mange

Kommentarer
Postat av: sussi & mcke

tja va kul att ni har de bra! vi följer er varje dag kämpa på många kramaizar mamsen & papsen.va rädda om er. kram

2010-03-05 @ 20:04:08
Postat av: carlos

fortsätt att ha det roligt med mycket träning.

" din vato"

2010-03-05 @ 21:01:03
Postat av: M&M

Schemat ser helt galet kul ut! vilken lyx ändå, bo på hotell å få allt städat varje dag. skulle man ha hemma:-)kram på er! :-)

2010-03-05 @ 21:47:13
Postat av: Syster

Super nice svit, men du 6L vatten är väl inget fråga Johanna som låg runt 15L/dygnet i herrans massa år = )

2010-03-06 @ 12:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0