Släpa bildäck, Alice i underlandet och tattuering...

Yo!

Nu var det några dagar sen sist. Mycket har hänt och bilder har tagits.
Nu hinner vi inte flåsa in allt, men vad som hänt är både bra och mindre bra saker. Solbrända axlar som sätter stopp för thaiboxning, en skadad knoge, besök på Phi Phi-öarna, och hos en tattuerare...

Jooo, vi sladdade in på en biograf också. Det efter att vi spanat in marknaden där det såldes grisansikten...
Filmen vi såg var Alice i underlandet. Vi såg den i 3D. Ja, ni vet en sån film där man sitter med löjliga glasögon. Faktiskt var det häftigt och effektfullt. Dock ansträngande för ögonen samt att vissa rörliga sener blev lite oskarpa. Dock, en skön upplevelse.

Jo, visst fasen mår vi bra! Lite krämpor hade vi räknat med även fast det inte är någonting vi önskar.
Vi var ute och tog en kvällsrunda. Borde uppskattningsvis vara runt 7-8 km. Förbaskat härligt i kvällsvärmen när solen gått ner.
Imorgon blir det släpa bildäck. Varför undrar nog en normal människa. Jo, det ingår i det så kallade Combat Training Program som vi ska testa imorgon. Många galna övningar som är stärkande och påfrestande för kroppen. Det mesta hämtat från det militära. Släpa bildäck skulle få alla att höja på ögonbrynen hemma i Sverige, men hör i Chalong är det vardagsmat. Folk skulle nog bli mer fundersamma om det inte släpades bildäk under några dagar.

Nåja, vi får höras senare. Nu ska vi knoppa och ladda inför morgondagens släpande av bildäck...
Bildäck som förövrigt kanske startar en del av sitt liv i trädet nedan.


Gumiträd. Det kryllar av dessa träd i området där vi bor. Det ligger också en fabrik som heter Phuket latex 303 om jag inte minns fel. Den ska besökas för att se vad de gör. Nyfikenheter måste stillas.

Tjena mors

/Mange och Fredde

Kommentarer
Postat av: Lilla Måne

Wiihu, gummiträd å alice i underlandet. borde varit mange å fredde i landet långt borta haha:-)Inga buckets eller singharundor ännu?:-) Måste ta bilder från fabriken, coolt som fan ju :-) Kör hårt! Kram ;-)

2010-03-10 @ 18:16:06
Postat av: Syster

Haru blivit med tatuering ?????

2010-03-10 @ 18:33:08
Postat av: Mange

Kollar på tattuering. En som ett minne. Har motivet hyfsat klart för mig. Ska bara höra mig för bland andra vilken gaddare de rekomenderar.

/Mange

2010-03-11 @ 07:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0